Prefab meets design

Portisa levert prefab badkamers.

Portisa is van oorsprong Italiaanse producent van prefab sanitair units die volledig op maat gemaakt worden voor (nieuw)bouwprojecten.

Portisa ontwikkelt al geruime tijd prefab badkamers en introduceert deze nu ook op de West-Europese markt.
In de prefab badkamer van Portisa hebben architect en opdrachtgever de vrijheid het interieur geheel naar smaak en budget in te richten. Dit betekent dat vrijwel alle materialen en sanitaire onderdelen toepasbaar zijn. Prefab badkamers toepassen biedt de volgende voordelen:

  • verminderen van faalkosten;
  • verkorting van het bouwproces;
  • weersinvloeden hebben geen invloed op de productie;
  • slechts één aanspreekpunt voor het sanitair in de bouw;
  • geen opslagkosten op de bouwplaats.
Sutherland design

Een interieurproject wordt helemaal turn-key aangepakt door Sutherland Design. Of het hier nu gaat om de hotelkamer, restaurant of lounge, alles wordt volledig aangepakt van ontwerp tot realisatie. Sutherland Design staat onder leiding van Pascal Sutherland, het creatieve brein achter de jonge en eigentijdse ontwerpen. Met de jarenlange ervaring in de hotelinrichting creëert hij voor elk interieur de juiste sfeer!

Diversiteit

Een interieurproject wordt helemaal turn-key aangepakt door Sutherland Design. In dit concept past het toepassen van prefab badkamers waarbij een eigentijds design centraal staat. In dit kader hebben Sutherland design en Portisa samen een prefab badkamer ontwikkeld met een diversiteit aan materialen. Deze badkamer stijgt ver boven het plastic imago van de prefab hotel badkamer uit en heeft een verrassend hoog afwerkingsniveau.
De badkamer is zodanig opgebouwd dat deze zich leent voor diverse interieurs en daarbij nog aanpasbaar is aan de wensen van de opdrachtgever en het budget.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie