Scheidingswand snel en eenvoudig geplaatst

Spanell systeemwanden bieden alternatief qua tijd en eenvoud.

Spanell Nederland BV is producent en leverancier van de Spanell Systeemwandpanelen. Deze wanden zijn een uitstekend (en vooral betaalbaar) alternatief voor wanden van bijvoorbeeld hout- of metaalregelwerk, gipsbouwblokken e.d.

Het onderscheidende verschil van Spanell ten opzichte van andere systemen ligt vooral in de factor tijd en eenvoud.

Snelle plaatsing

De wandelementen bestaan uit een kern van golfkarton verlijmd tussen 2 platen materiaal van o.a. gips, Fermacell, MDF, spaanplaat, e.d. Dankzij de unieke vorm en de toepassing van een groef- en mesverbinding zijn binnenwanden snel en gemakkelijk te realiseren.

Eigenschappen
  • dikte van 60 mm of 100 mm;
  • breedte van 600 mm;
  • lengte variĆ«rend van 2600 tot 3400 mm;
  • hoge stabiliteit; 
  • lichtgewicht en uiterst gebruiksvriendelijk;
  • voldoen aan de eisen van het bouwbesluit.
Toepassing

Behalve als scheidingswanden voor de woning- en de utiliteitsbouw zijn Spanell systeemwanden uitermate geschikt voor decors in showrooms, standbouw, winkels, e.d.
Voor permanente toepassing kunnen de wanden worden verlijmd. Voor shows, beurzen, tentoonstellingen, e.d. kunnen de wanden d.m.v. een uniek kliksysteem weer gedemonteerd en hergebruikt worden.

Uitvoering

De systeemwanden zijn naast onbehandeld, leverbaar in diverse uitvoeringen, mogelijk voorzien van een bekleding, zoals scandoek of grondeerfolie en kunnen zelfs vooraf bedrukt worden in iedere gewenste uitvoering. 
Rapporten m.b.t. brandveiligheid, geluidsisolatie, sterkte en milieu zijn aanwezig.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie