Handsfree toegangscontrole op maat

Nieuwe binnenposten voor Niko toegangscontrole.

Elk project is anders. Afhankelijk van het aantal wooneenheden en de behoeften van de bewoners en/of de beheerder biedt Niko een toegangscontrole oplossing op maat.

Niko heeft nu een aantal schitterende handsfree binnenposten toegevoegd aan het assortiment.

Innovatief ontwerp

De nieuwe binnenposten zijn bijzonder compact. Door de geringe opbouwhoogte en strakke vormgeving sluiten ze mooi aan bij elk interieur. De luxe versie bestaat uit hoogwaardige materialen als aluminium; de standaardversie is van witte kunststof zonder klassieke toetsen en is extreem vlak. Bediening gebeurt via aanraakzones op de binnenpost zelf. De binnenpost is eenvoudig te monteren op een standaard inbouwdoos.

Comfortabel communiceren

Gebruikerscomfort staat bij de deurcommunicatie van Niko altijd voorop. Zo kan een bewoner handsfree met zijn bezoekers communiceren. Met één druk op de knop is meteen duidelijk wie binnen wil komen. Verschillende beltonen kunnen snel en eenvoudig ingesteld worden.
Onderhoud van de toestellen is nauwelijks nodig: de kunststof van de binnenposten kan tegen een stootje.

Postkastoplossing

Met de postkastoplossing biedt Niko de mogelijkheid om, binnen het gewenste design, een belpaneel samen te stellen. Dit systeem bestaat uit een module met luidspreker en microfoon, de nodige uitbreidingsmodules en een cameramodule. Met buitenposten die een numeriek bedienpaneel of scroll functie hebben is een bewoner op huisnummer of naam te selecteren. Deze buitenposten zijn een gebruiksvriendelijke en elegante oplossing voor projecten waar gezien het aantal bewoners anders enorm veel beldrukknoppen en naamkaarthouders nodig zijn. Tot slot kan op elke installatie zeer eenvoudig een elektronische sleuteloplossing gekoppeld worden. Zo is het niet langer nodig om sloten te vervangen wanneer bewoners verhuizen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie