Breedplaatvloer met extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden met de Dycore breedplaatvloer.

Diverse ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, milieu, kostenbesparing én veiligheid maken de toepassing van de Dycore breedplaatvloer nog interessanter.

Breedplaatelementen worden toegepast in zowel de woning- als utiliteitsbouw. De vloer onderscheidt zich van andere vloersystemen door de grote mate van vrijheid voor de ontwerper. Tal van voorzieningen kunnen onzichtbaar in de opstortlaag worden verwerkt. Dycore heeft een aantal relatief eenvoudige oplossingen doorgevoerd, waardoor grote besparingen worden gerealiseerd.
 

Randbeveiliging

In samenwerking met Combisafe is een randbeveiliging ontworpen die opgebouwd is uit een stalen instortvoorziening die in de breedplaatvloer is verwerkt. In deze instortvoorziening wordt vóór montage een kunststof huls geplaatst, waarin een staander geplaatst kan worden. Aan deze staander wordt een stalen rasterhek gehangen.
 

Schone en open sparing voor mechanische ventilatie

Door het meestorten van het aansluitstuk van de mechanische ventilatie wordt op de bouwplaats bespaard op lawaai, stof en arbeidskosten.
 

Beton oppervlakte activering

Het fabrieksmatig aan het oppervlak van de Dycore breedplaatvloer instorten van klimaatmatten zorgt voor een verwarmings- en koelsysteem met een hoge reactiesnelheid en een hoog gebruikerscomfort. De klimaatmatten bestaan uit dunne polipropyleen buisjes. De afstand tussen het plafond en de buisjes bedraagt circa 3 mm. Leverancier van het oppervlakte afgifte systeem is Navos Klimaattechniek.
 

IBTronic XL

Deze universele inbouwdoos wordt tijdens productie ingestort in de breedplaatvloer en geeft de mogelijkheid tot inbouw van halogeen en LED verlichtingsarmaturen én luidsprekers. Ook is het mogelijk een elektronische transformator in te bouwen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie