Zeno Protect sponsort ‘frisse school’

De Pieter Wijtenschool in Waalwijk mag zich 'frisse school' noemen.

Afgelopen vrijdag is de ‘verbouwde’ Pieter Wijtenschool als ‘frisse school’ heropend. Het astmafonds, GGD, provincie Noord-Brabant en de gemeente Waalwijk sloten hiermee het project om een voorbeeld frisse school te creëren, af.

In de school zijn tal van maatregelen genomen om het binnenklimaat te verbeteren. Zo sponsort Zeno-Protect de entrees van de school met Protect Super Schoonloop-Zones. Leerlingen en leerkrachten moeten vanaf nu verschoond blijven van klachten als hoofdpijn, slijmvliesirritaties of astma-aanvallen.

Keuze

Pieter de Jong, directeur Zeno-Protect: “We hebben juist voor Protect Super gekozen omdat het een stijlvol product is dat kosten bespaart en een bijdrage levert aan de verbetering van het binnenklimaat. Onderzoeken tonen aan dat veel stofdeeltjes in de lucht, leiden tot klachten betreffende irritaties van slijmvliezen en ogen, hoofdpijn, vermoeidheid, enz. resulterend in concentratiestoornissen en verminderde prestaties.”

Fijnstof

Noors onderzoek in scholen toont aan dat Protect Super fijnstof het beste vasthoudt in vergelijking met andere geteste Schoonloop-Zones. Protect Super is zeer effectief en vangt meer dan 80% van het inloopvuil en -vocht op. Hierdoor bespaart de Pieter Wijtenschool meer dan 65% op schoonmaakkosten. Deze Schoonloop-Zone is effectief, slijtvast, kleurecht en intensief te reinigen. Zowel medewerkers als kinderen zullen er langdurig veel plezier aan beleven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie