De beste binnenisolatie komt van Kingspan Insulation

Kooltherm K17 gipsplaat haalt hoge isolatiewaarde.

Binnenisolatie wordt steeds populairder. En dat is niet verwonderlijk. Het is makkelijk te plaatsen en de bouwkosten blijven beperkt.

Met de recente verlaging van het BTW-tarief is het bovendien aantrekkelijker om te verbouwen. En met de nieuwe Kooltherm K17 met gipsplaat van Kingspan Insulation behaalt u ook nog eens de beste isolatiewaarde! Want met een lambdawaarde van 0,021 W/m.K behaalt u met 79.5 mm al een Rd-waarde van 3.30. Beter dan ieder ander materiaal.

Winst woonruimte

Met Kooltherm wint u meer woonruimte dan met andere materialen. Als u een woning van binnenuit isoleert is er altijd een ruimteprobleem. En u wilt natuurlijk zoveel mogelijk woonruimte overhouden. Meer woonruimte voor u, meer waarde voor de woning en dus beter verkoopbaar. Doordat Kooltherm de beste isolatiewaarde van alle traditionele isolatiematerialen heeft, kunt u er slanker mee bouwen én er zeer goede isolatiewaarden mee behalen. Bovendien is het product heel eenvoudig te verwerken, en zijn de milieu- en brandeigenschappen uitstekend.

Snelle manier van energie besparen

Met Kooltherm kunt u dus op een snelle manier een hoop voor elkaar krijgen. Bovendien betaalt u nu minder BTW. En met goede isolatie stijgt bovendien het wooncomfort. Geen tocht in de woonkamer meer, en met Kooltherm bespaart u direct een hoop energie. En dat is direct zichtbaar, kijk maar eens op de energierekening.

Voordelen Kooltherm K17
  • de beste isolatiewaarde van alle isolatiematerialen;
  • het dunste isolatiemateriaal dat u kunt krijgen;
  • licht in gewicht en gemakkelijk te verwerken;
  • milieuvriendelijk;
  • zeer goede brandeigenschappen;
  • de grootste energiebesparing;
  • beste renovatieplaat op de markt verkrijgbaar.

 
Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 0344-675 200 of via onze gratis techline 0800 – 2525252. We spreken elkaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie