Weet jij wie Gaudi is?

Gratis 20 kwaliteitsboeken over de grootste architecten

Heb je altijd al meer willen weten over architecten zoals Gaudi, Mies van der Rohe en Le Corbusier?

Ontvang gratis de 20-delige Wereld Architecten boekencollectie t.w.v. €99 bij een halfjaar abonnement op de Volkskrant voor slechts € 16,50 per maand.

 
Wereld Architecten 

De 20-delige boekencollectie genaamd Wereld Architecten krijg ontvang je nu gratis bij een abonnement op de Volkskrant. Met deze collectie droom je weg bij de mooiste en meest spraakmakende gebouwen ter wereld. Elk boek is rijkelijk gevuld met foto's van zowel het in- als exterieur van de verschillende bouwwerken en de collectie is geheel in harde kaft gebonden.

 
Stromingen 

Antoni Gaudi, de eigenzinnige expressionist die, geïnspireerd door de regionale architectuur van Catalonië, aan de wieg stond van de flamboyante Art Nouveau en Jugendstil. Frank Lloyd Wright, die van enorme invloed is geweest op de moderne architectuur in Europa. Le Corbusier, ook wel dé architect van de 20ste eeuw genoemd. Maar ook de Bauhaus stroming en Mies van der Rohe komen aan bod.

 
Voordelig 

Als je nu een abonnement neemt op de Volkskrant, betaal je het eerste half jaar slechts €16,50 per maand en krijg je ook nog eens de 20-delige boekencollectie Wereld Architecten t.w.v. €99,- cadeau.

Deze aanbieding geeft je de kans om, onder het genot van een kopje koffie of thee, te ontsnappen aan de alledaagse sleur van de hectische wereld waarin we tegenwoordig leven en neemt je ook nog eens mee op een wereldreis van kunst en architectuur.

 
Word nu abonnee en ontvang gratis de 20-delige boekencollectie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie