Hertalan lanceert nieuwe bestekservice

Bestekservice biedt uitkomst bij toepassing EPDM op het dak.

Als eerste Europese en in de Benelux enige producent van EPDM folies biedt Hertalan al ruim 40 jaar topkwaliteit.

De EPDM dakbedekking van Hertalan wordt wereldwijd verkocht onder de merknaam Hertalan.
Het assortiment van Hertalan is in de loop der jaren gegroeid en bestaat tegenwoordig uit o.m. de producten hertalan easy cover, hertalan easy cover FR, hertalan easy cover RS, hertalan easy weld en hertalan easy weld MF. Al deze producten zijn EPDM daksystemen en KOMO gecertificeerd.

Onze kennis en ervaring spelen een grote rol en dit willen wij graag met u delen. Hertalan Nederland is dan ook vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke verwerking aanwezig voor technische ondersteuning.

Bestekservice

Een belangrijk onderdeel in onze kennisoverdracht is onze bestekservice. Een goed (bouwfysisch) dakontwerp en een gedegen bestek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het komt maar al te vaak voor dat de uiteindelijke dakopbouw afwijkt van het afgegeven bestek. Wijziging van inzicht in de latere bouwfase van een bouwwerk mag niet ten koste gaan van een weloverwogen EPDM daksysteem. Dit zou ten koste gaan van de levensduur van de dakbedekking en de kwaliteit van het bouwwerk. De Hertalan bestekservice biedt dan uitkomst.

Opzet

De bestekservice is zeer klantvriendelijk opgezet. Door stap voor stap de gewenste toepassing te selecteren wordt de gebruiker naar het meest geschikte daksysteem geleid. Elke stap is voorzien van informatie zodat de volgende stap kan worden gemaakt. Uiteindelijk komt men uit bij de relevante STABU-bestektekst.
Via hetzelfde programma kunnen ook van diverse daksystemen productinformatie, detailtekeningen, KOMO certificaat en algemene- en specifieke informatie opgevraagd worden.

« Nieuws overzicht