Turbodeur opent nog sneller

SRT snelloopdeur op diverse punten verbeterd.

Efaflex biedt snelle en veilige deuren aan met aluminium en kunststof deurbladen, die zowel als binnendeur, als voor buitendeuren van bedrijfshallen, koel/vriescellen of als afsluiting van parkeergarages kunnen worden ingezet.

Meervoudig gepatenteerde constructies, zoals de Turbodeuren, zorgen voor zeer hoge openings- c.q. sluitsnelheden tot ca. 4,0 m/s.

Verbeterd

De kunststof snelroldeur type SRT is door de ontwikkelafdeling eens goed onder de loep genomen en op een aantal cruciale punten sterk verbeterd. De snelheid van deze SRT-L-Premium is met 25% toegenomen (nu 2,0 m/s), de deurblad geleiding is dermate verbeterd dat de deur bestand is tegen een windbelasting van klasse 3 (119 km/uur) en de contactlijst onder op de onderbalk is draadloos geschakeld met de besturing waardoor kabelbreuken tot het verleden behoren.

De praktijk heeft bewezen dat bij Efaflex snelloopdeuren de hoogste bedrijfszekerheid, zelfs na jarenlang gebruik, vanzelfsprekend is.
Efaflex deuren zijn bovendien zeer gebruikersvriendelijk en buitengewoon efficiƫnt voor de gebruiker.

Kenmerken
  • onmisbaar voor een verantwoorde omgang met mensen, arbeidsomstandigheden, milieu en bedrijfskosten;
  • effectiever, sneller en optimaal gebruik van bedrijfslogistiek;
  • zorgeloze jarenlange werking dankzij Efaflex service- en onderhoudscontracten met diverse respons tijden;
  • combinatie van snelheid, veiligheid en zuinigheid tot een doordachte investering.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie