Kliksysteem voor wand- en plafondverlichting

LED mogelijk met retrofitsysteem van Lightronics.

Voor de TPK-, WVK- en TPS-armaturen introduceert Lightronics een uniek kliksysteem dat het mogelijk maakt LED als lichtbron in bestaande armaturen te monteren.

De TPK-, WVK- en TPS-armaturen zijn bij uitstek geschikt bij voordeuren, portieken, trappenhuizen, achterdeuren, etc. Juist door hier LED toe te passen wordt op energie bespaard en ingezet op duurzaamheid.

Energiezuinig

Dankzij het unieke kliksysteem kan bij verschillende wand- en plafondarmaturen LED verlichting toegepast worden, zonder de armatuur te vervangen. Deze duurzame retrofitoplossing is, waar mogelijk, een eenvoudige manier om energie te besparen met behoud van dezelfde lichtopbrengst. Het gebruik van LED vergroot de levensduur van de lichtbron aanzienlijk en vermindert de onderhoudsbehoefte. Tot slot maakt het kliksysteem het onderhoud in het algemeen gemakkelijker.

Succesvolle armaturen

De opbouw TPK-, WVK- en TPS-armaturen van Lightronics zijn zeer succesvol. De behuizing is slagvast , vlamdovend en gemaakt van UV-gestabiliseerd polycarbonaat. De armaturen, die door het ontwerp gericht licht leveren, worden veel toegepast in woonwijken en appartementencomplexen. De ontwerpen van de armaturen zijn bovendien modern en functioneel. Veel onderdelen van de TPK en TPS zijn uitwisselbaar: dé reden voor de Research and Development-afdeling van Lightronics om het systeem als eerste te introduceren in deze geavanceerde armaturen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie