Megaman lost LED temperatuurprobleem op

Megaman LED reflector spaarlampen met unieke TCH techniek.

Door de unieke en gepatenteerde TCH (Thermal Conductive Highway) techniek is Megaman er in geslaagd het LED temperatuurprobleem op te lossen.

TCH techniek maakt een optimaal gebruik van de Multi Die LED chips mogelijk. De LEDs zijn aan beide zijden vertikaal gemonteerd waardoor optimale thermische eigenschappen ontstaan.

Een nieuwe generatie LED spaarlampen met TCH techniek maakt één op één vervanging van bestaande halogeenlampen mogelijk. De halogeen vervanger met gelijkwaardige CD output, zeer hoge Ra waarden, kleurstabiel en lumenbehoud van 90% na 20.000 uur. Eén op één vervanging van 20, 35 en 50 Watt 12V halogeen lichtbronnen met bestaande voeding.
De ingebouwde processor gestuurde voedingsstabilisatie maakt het mogelijk om 12 V Halogeen lichtbronnen te vervangen, zonder onderbelastingsprobleem.

Goldline, de ‘flame’ lamp van Megaman

Met de nieuwe GOLD serie introduceert Megaman een reeks van spaarlampen met een extra romantische, gouden uitstraling. Speciaal voor plekken waar een warme lichtbron gewenst is. Een lamp vol romantiek en gouden beleving, vrij van vloeibaar kwik.

Amalgaantechnologie

Megaman groene ring spaarlampen werken met een unieke amalgaamtechnologie dus vrij van vloeibaar kwik. Amalgaam (denk aan de kiesvulling) is ongevaarlijk en milieuneutraal tot wel 75 graden. En dus zeker bij kamertemperatuur. Kwik wordt beschouwd als een natuurlijk voorkomend product dat gezondheidsrisico's oplevert voor de mens en schadelijk is voor het milieu. Desondanks hebben spaarlampen kwikdampen nodig om efficiënt te kunnen functioneren. Dankzij technische vooruitgang kunnen spaarlampen tegenwoordig hoge lichtkwaliteit leveren met Amalgaam, een eco-vorm van kwik.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie