Installatievriendelijk verlichtingssysteem

iTrack is het ultime verlichtingssysteem voor elke ruimte.

Fagerhult, één van Europa’s grootste producenten van verlichting, introduceert iTrack: het ultieme verlichtingssysteem voor elke ruimte.

iTrack onderscheidt zich als de intelligente totaaloplossing voor verlichting, lichtregeling en noodverlichting ineen. De kracht van iTrack zit hem in een ijzersterke combinatie van installatiegemak, kwaliteit, design, flexibiliteit en kostenefficiency. Met eindeloos te combineren tracks (rails) en armaturen kan iTrack aan elk denkbare lichtvraag voldoen.

Vijf keer zo snel

Opzet en constructie van iTrack is opvallend installatievriendelijk. Installeren gaat tot wel vijf keer zo snel als een traditioneel (bedradings)systeem. Eenmaal geïnstalleerd is het systeem net zo snel en eenvoudig ook weer om te bouwen. Armaturen kunnen probleemloos zonder gereedschap worden geplaatst en verplaatst. Dat maakt iTrack ook zeer toekomstbestendig.

Marktleider

iTrack is ontwikkeld door Fagerhult. Dit bedrijf staat bekend om haar creatieve, duurzame en in elke omgeving integreerbare oplossingen (‘licht dat je meevoert’). In moederland Zweden is Fagerhult al sinds jaar en dag marktleider in verlichting.

Meer informatie over iTrack is te vinden op de website.

Voor een complete productpresentatie belt u naar (030) 688 99 00.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie