LED-strip zorgt voor varieteit aan kleur en vorm

Flexibele siliconen LED-strips geven variëteit aan lichtkleuren af.

Sinds de introductie van de eerste flexibele LED-strips heeft Jacs.Koopman BV nagedacht over welke andere ontwikkelingen haalbaar zijn.

Het resultaat is een siliconen strip van 12 VDC LED’s die verschillende kleuren kunnen uitstralen. Dit betekent dat in principe elke gewenste lichtkleur mogelijk is die simpelweg met een kleine draadloze afstandsbediening kan worden ingesteld, terwijl de 24 knopjes hierop tegelijkertijd ook tal van andere opties bieden.
Zo is met diezelfde afstandsbediening het LED-licht niet alleen in- en uit te schakelen, maar kan ook het gewenste lichtkleurverloop worden ingesteld. De gebruiker kan kiezen voor plotseling verspringen van zeven verschillende kleuren of een geleidelijke kleurverandering, terwijl ook de beoogde helderheid te variëren is. Op deze manier biedt de 8 mm brede RGB LED-strip alle ruimte voor bijzondere toepassingen die goed afgestemd zijn op de situatie waar ze worden ingezet.

Kenmerken
  • flexibele bevestiging in vele vormen;
  • eenvoudig en veilig toe te passen;
  • eenvoudig op de verlangde lengtemaat te knippen;
  • aan te brengen met handige montageclips of gewoon met siliconenkit vast te zetten;
    lengte 100 cm;
  • 60 LED’s per strip;
  • stroomverbruik slechts 7,2 W;
  • bedoeld voor gebruik binnenshuis.
Toebehoren

De basisset bevat één strip, die compleet wordt geleverd met bijbehorende 230 VAC netvoeding (incl. 1,5 meter aansluitkabel met steker), losse IR ontvanger en lichtgewicht draadloze afstandsbediening. Bij deze set zijn maximaal drie extra LED-strips toe te passen die samen op één standaard netspanningvoeding zijn aan te sluiten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie