Silestone keukenwerkbladen in drie nieuwe kleuren

F1 kampioen onthult het nieuwste Silestone programma.

Fernando Alonso, tweevoudig wereldkampioen F1, onthulde onlangs in het moderne NHow Hotel in Milaan het nieuwste Silestone programma ‘Sport Series by Fernando Alonso’.

Tijdens het lanceringsevenement werd een debat gehouden gericht op het trekken van parallen tussen de allernieuwste trends in ontwerp en binnenhuisinrichting, evenals op de toepassing van technologische innovatie in de productie van consumptiegoederen en de hoogtechnologische wereld van de Formule 1.

De serie bestaat uit drie nieuwe kleuren:

  • Rosso Monza - matte, rode tint die krachtige accenten zet in iedere ruimte;
  • White platinum - witte basis met elementen van zeer lichtgrijs tot en met zwart. Een subtiel glans effect creëert een hoogwaardige look voor een uniek werkblad;
  • Cemento Spa - matte donkergrijs variant vormt de perfecte basis voor iedere keukeninrichting.
Hardste mineraal

Silestone bestaat tot 93 procent uit natuurlijk kwarts, een van de hardste natuurlijke mineralen. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts en beschikt het over eigenschappen die andere materialen overtreffen.

Kenmerken
  • niet poreus, hierdoor is speciaal onderhoud overbodig;
  • vlekken trekken niet in het werkblad;
  • geen invloed van messen en scharen op het werkblad (normaal gebruik);
  • hygiënisch materiaal dat ook geschikt is als achterwand en als vloertegel voor een harmonieus resultaat.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie