Bouwplaatsafzetting wordt blikvanger

Blikvanger in SmartPly SiteProtect.

In Tilburg vormt een bijzondere bouwplaatsafzetting in SmartPly SiteProtect een vrolijke blikvanger tijdens de nieuwbouw van de Amarant dagopvang voor mensen met een beperking.

De OSB special SiteProtect is speciaal ontwikkeld voor bouwplaatsafzettingen, binnenwanden, dakbeschot, afbouw van schuren, carports en andere vormen van aftimmerwerk. Marquart architecten ontwierp de nieuwbouw maar verzorgde ook de vormgeving van de afzetting.

Beschildering

SiteProtect is een exterieur verlijmde constructieplaat type OSB3 en is af fabriek voorzien van een duurzame, hoogwaardige grijze basiscoating. SmartPly kent diverse bouwtoepassingen en geniet bekendheid als het slimme alternatief voor triplex!
De coating biedt een prima ondergrond voor kunstzinnige uitingen of het aanbrengen van reclameboodschappen en bedrijfslogo’s. De gebruikers van de nieuwbouw hebben de coating zelf van een beschildering voorzien.

OSB plaat

De basis voor SiteProtect wordt gevormd door SmartPly 3, een op en top OSB plaat die geproduceerd wordt zonder toevoeging van formaldehyde. De watergedragen coating bevat geen vluchtige organische stoffen en SiteProtect is geschikt voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Het SmartPly SiteProtect voor dit project is geleverd door Jongeneel Breda, voorraadhoudende distributeur van het complete Medite MDF en SmartPly OSB programma.

Kenmerken
  • leverbaar in standaardafmetingen van 2440 x 1220 x 18 mm;
  • SmartPly OSB beschikt over een FSC- en KOMO-certificaat plus een CE2+ label;
  • Medite MDF beschikt over een FSC-keurmerk;
  • SiteProtect is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout;
  • SmartPly is goedgekeurd door de Central Point of Expertise on Timber Procurement (CPET) en voldoet aan de eisen van de Britse overheid ten aanzien van duurzaam en legaal hout.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie