Vloeren en terrassen steunen op Buzon vloerdragers

Fiberplast levert professionele vloerdrageroplossingen.

Sinds meer dan 20 jaar is Buzon wereldmarktleider op het gebied van professionele vloerdrageroplossingen.

Fiberplast BV is in Nederland de officiële distributeur van Buzon. De vloerdragers zijn geschikt voor houten, tegel- en roostervloeren voor uiteenlopende toepassingen als terrassen, galerijen, balkons, podia, zwembaden en veel meer. Buzon denkt namelijk met u mee en biedt voor iedere vloer een passende oplossing.

Hoogte instelbaar

Buzon vloerdragers zijn in hoogte traploos tot op de millimeter instelbaar en kunnen een afschot tot 15% compenseren. De vloerdragers zijn warmte isolerend, blokkeren en dempen geluid en bieden een permanente toegang onder de verhoogde vloer. Hiermee bieden Buzon vloerdrageroplossingen zowel de architect als de vakspecialist grote voordelen en een ongekende vrijheid met betrekking tot creatieve (nieuwe) ontwerpmogelijkheden.

Kwaliteit

Het unieke, robuuste ontwerp van Buzon is verantwoordelijk voor de onderscheidende kwaliteit. Tot een belasting van 1000 kg per drager gegarandeerd. Optioneel zijn ook speciale uitvoeringen leverbaar voor veeleisende toepassingen. Een Belgisch ingenieur noemde de vloerdragers van Buzon ‘een hoogtechnologisch product’, maar ook via onafhankelijke testrapporten is de kwaliteit volkomen aangetoond.

Duurzaam

Ook duurzaamheid is één van de kernwaarden van Buzon. Voor de productie van de vloerdragers worden gerecyclede grondstoffen gebruikt en deze zijn aan het eind van de levenscyclus herbruikbaar als grondstof. Buzon vloerdragers zijn bestand tegen veroudering, extreme klimatologische omstandigheden, ultraviolette straling en een breed scala aan chemicaliën.

Naast alle voordelen zijn Buzon vloerdragers eenvoudig te installeren, waarmee ook tijd en kosten bespaard kunnen worden. Hiermee heeft Buzon de perfecte oplossing voor onder iedere vloer.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie