Deuropeningsbegrenzer voorkomt schade

Voorkom schade aan deur en kozijn met een Dictator deuropeningsbegrenzer.

Door toepassing van deze openingsbegrenzer ontstaat een veiligere situatie waarbij niet aan toegankelijkheid hoeft te worden ingeleverd.

Bij een normaal opendraaiende deur is er nagenoeg geen weerstand merkbaar. Echter wanneer de deur openslaat (bijv. door de wind of baldadigheid), dan wordt de openingssnelheid hydraulisch afgeremd en de openingshoek begrensd.

Vastzetten

Wanneer de deur in geopende positie vastgezet dient te worden, dan adviseren wij om een begrenzer met geïntegreerde mechanische vastzetting toe te passen. Deze houdt de deur in de eindpositie open (maximale openingshoek ca. 90 of 120 graden).

Bevestiging

Voor de bevestiging van de deuropeningsbegrenzer zijn diverse consoles leverbaar. Bepalend voor de keuze van de juiste console is de breedte van het kozijn. Binnenzijde, maar ook montage aan de buitenzijde is mogelijk. Hiervoor is een RVS uitvoering leverbaar.

Benieuwd naar deze of andere producten van DICTATOR? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie