Het gemak van Luxlight

Unieke formule in daglichtbeleving

Comfortabel wonen met Luxlight

Uit recent onderzoek blijkt dat 80% van de particulieren veel waarde hecht aan de hoeveelheid daglicht in hun huis. Steeds meer particulieren die gaan (ver)bouwen zien dan ook de voordelen van Luxlight boven andere daglichtoplossingen. Door haar vormgeving en de extra grote zonwerende HR++ beglazing biedt een Luxlight lichtstraat namelijk een maximale beleving van het daglicht. De daglichtbeleving is niet te vergelijken met die van een lichtkoepel of dakraam. De lichtstraten zijn bovendien warmte- en geluidsisolerend, volledig inbraakwerend (SKG Klasse 2) en voldoen als enige in de markt aan het Bouwbesluit.

Uniek totaalconcept voor aannemers

Maar het is niet alleen comfortabel wonen met Luxlight. Voor aannemers is het ook nog eens comfortabel bouwen. Als aannemer heeft u namelijk maximaal voordeel van het unieke totaalconcept van Luxlight. U heeft de keuze uit diverse standaard modellen en afmetingen.

Direct uit voorraad leverbaar

De lichtstraten worden door Luxlight in eigen huis geproduceerd en in heel de Benelux door eigen deskundige montageteams geplaatst en afgewerkt. Hierdoor kunt u de plaatsing van een lichtstraat perfect in uw planning passen.
Bent u op zoek naar maatwerk? Dan kan Luxlight een tot op de millimeter nauwkeurige lichtstraat leveren. Met verschillende optiemogelijkheden zoals elektrisch bedienbare buitenzonwering biedt Luxlight bovendien de mogelijkheid om de lichtstraat naar uw persoonlijke wensen uit te voeren.

U profiteert met dit totaalconcept van maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat alles tegen aantrekkelijke prijzen en marges. Kijk voor meer informatie op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie