Congres Best of both Worlds

Schüco organiseert het Best of both Worlds-congres.

Hoe brengen we duurzaamheid in de praktijk? Deze vraag zal centraal staan tijdens het Best of both Worlds-congres.

Tijdens het congres komen zowel architecten als gevelfabrikanten aan het woord die bereid zijn hun kennis en kunde met u te delen.

Kennis delen

In de Nederlandse bouwwereld staan de betrokken partijen vaak nog op hun eigen eiland en is er weinig aandacht voor elkaars visie. Maar duurzaam bouwen vereist dat álle partijen uit de bouwwereld bereid zijn om hun kennis te delen en vanuit hun eigen bedrijfsvisie open staan voor discussies over duurzame oplossingen.
Schüco, marktleider op het gebied van duurzame geveloplossingen, acht de tijd rijp om de diverse partijen bij elkaar te brengen en organiseert om die reden het Best of both Worlds-congres. Dit congres is bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars, gevelbouwers, aannemers en woningbouwverenigingen.

Inzicht

Aan de hand van twee casestudies krijgt u inzicht in de wereld van zowel de architect (dynamiek, demand en design) als van de gevelleverancier (engineering, fabricage, logistiek en montage). De twee cases betreffen een nieuwbouwproject (TNT Hoofddorp) en een renovatieproject (de Van Vollenhovenflat in Zeist). Er zijn diverse onafhankelijke sprekers:

  • Paul de Ruiter van Architectenbureau Paul de Ruiter;
  • Paul de Roos van Frowijn de Roos architecten;
  • Anita de Groot van gevelfabrikant De Groot & Visser;
  • Nico Kremers jr. van gevelfabrikant Kremers Aluminium te Tilburg.

Zij zullen hun ideeën over duurzaam bouwen met u delen. Daarnaast vormt het congres natuurlijk een uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen, serieus mee te denken over duurzaamheid in de bouw en om te netwerken.

Meer weten

Wilt u weten hoe u duurzaamheid in de praktijk kunt brengen? Of bent u benieuwd hoe uw collega’s en branchegenoten dit doen? Dan mag u het Best of both Worlds-congres niet missen!
Wij ontvangen u graag op 14 oktober vanaf 14.00 uur in het Media Plaza (Jaarbeurs) te Utrecht.

Meld u hier aan

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie