Dakbedekking met DUBO-keur

Icopal Universal®: IJzersterke en duurzame dakbedekking

U wilt natuurlijk een degelijk en betrouwbaar dak ontwerpen en leveren. Maar u wilt ook een dak dat lang meegaat. Icopal Universal® vervult beide wensen. Voor zowel platte als hellende daken, want Icopal Universal® is uitermate sterk, flexibel en duurzaam

 
Ideaal voor duurzaam bouwen

Deze kwaliteiten zijn te danken aan de bijzondere samenstelling: POCB-compound versterkt met glasvezel en polyester. En na de lange levensduur -circa 30 jaar- is Icopal Universal® volledig recyclebaar! Icopal Universal® is leverbaar met terugnamegarantie, waarbij de teruggenomen dakbedekking in eigen huis tot herbruikbare grondstoffen wordt gerecycled. Hierdoor en door de lage massa, de lange levensduur en de schone grondstoffen voldoet het materiaal aan de hoogste normen van Duurzaam Bouwen. Icopal Universal® heeft daarom als één van de eerste en weinige dakbedekkingen een DUBO-keur.

Veilig en universeel toepasbaar

Zoals de naam al zegt is Icopal Universal® universeel toepasbaar. Het laat zich eenvoudig verwerken in éénlaagse toepassingen volgens meerdere technieken. Door de combinatie van laagdikte ( slechts 3,2 mm), sterkte en flexibiliteit laat het zich heel goed in details verwerken. Voor de verwerking is geen open vuur nodig. Icopal Universal® SA is zelfklevend en daarmee ideaal voor het brandvrij afdichten van details volgens NEN 6050. Voor vegetatiedaken is er de worteldoorgroei-bestendige Icopal Universal® WS.

Begeleiding en training

Zowel voorschrijvers als verwerkers van Icopal Universal®  kunnen rekenen op ondersteuning op alle mogelijke manieren. Bij elk project biedt Icopal begeleiding en advisering (waaronder dakinspecties, bouwfysische berekeningen, bestekomschrijvingen). Ook verzorgt Icopal trainingen, waarbij verwerkers kennis kunnen maken met de brandveilige (NEN 6050) en eenvoudige verwerking van dit product. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers natuurlijk een certificaat van deelname.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie