Trespa daagt architecten uit

Ter ere van 50 jaar innovatie schrijft Trespa wedstrijd uit.

Trespa International B.V. produceert sinds 1960 hoogwaardige plaatmaterialen voor gevelbekleding, interieuroppervlakken en andere toepassingen.

Ter ere van haar 50-jarige jubileum organiseert Trespa International een uitdagende wedstrijd voor architecten.

Architects Challenge 2010

Trespa nodigt architecten uit zich naar 50 jaar in de toekomst te verplaatsen en een gevel te ontwerpen die in die tijd zal passen. Daarmee maken ze kans op een reis naar New York of Amsterdam.
Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury, die bestaat uit vooraanstaande architecten, ontwerpers en vertegenwoordigers van Trespa. De drie winnaars krijgen ieder een driedaagse reis voor twee personen naar New York of Amsterdam.
 
 
Onbeperkt ontwerpen

Trespa Meteon is van een architectonisch plaatmateriaal voor exterieurtoepassingen uitgegroeid tot een indrukwekkend en inspirerend, op design gericht programma van gevelbekledingsoplossingen. Inmiddels zijn Trespa-platen wereldwijd het materiaal bij uitstek voor het realiseren van de meest uitgesproken gevels.

Trespa Meteon-plaatmateriaal is een HPL-materiaal (High Pressure Laminate) met een decoratief oppervlak. Deze platen worden gebruikt om zeer individuele decoratieve buitengevels te realiseren die gebouwen overal ter wereld verfraaien. Dankzij hun unieke eigenschappen bieden Trespa Meteon-platen vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

Kenmerken
  • weersbestendig en kleurvastheid;
  • sterk, gemakkelijk in onderhoud, veilig en milieuvriendelijk;
  • installatie als geventileerde gevel (gezond gebouw);
  • groot aantal standaardkleuren, -structuren en -afwerkingen, evenals in kleuren op klantspecificatie.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie