Geluidisolerende glazen deuren en wanden

Volledig glazen deuren en wanden met hoge geluiddemping.

Total Glas geluidsisolerende deuren en wanden zijn speciaal door Metaglas ontwikkeld voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de geluidsdemping. Denk hierbij aan kantoren en vergaderruimtes.

Nieuw in het Total Glas programma van Metaglas zijn geluidsisolerende deuren. Deze volledig glazen deuren zorgen voor maximale transparantie en optimale geluidsdemping in iedere ruimte. Uit testen van onafhankelijk adviesbureau Peutz is gebleken dat de glazen deuren een geluidsdemping van minimaal 34 dB behalen.

Transparant

De transparantie van volledig glazen deuren wordt versterkt door toepassing van Total Glas geluidsisolerende wanden van Metaglas. Deze combinatie geeft een extra transparant effect. Total Glas geluidswerende wanden zorgen zelfs voor geluidsdemping tot maar liefst 43 dB.

Open ruimte

De wanden zijn net als de deuren opgebouwd uit twee gelaagde glaspanelen met een glasheldere acrylaat afstandhouder. Door de transparantie van de deuren en wanden blijft het open karakter van een ruimte volledig intact.
Naast de grote transparantie en geluidswerendheid zijn ook de afmetingen uniek. De wanden kunnen in oneindige lengte worden toegepast met een hoogte van maar liefst 4000 mm.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie