Hörmann duurzame sectionaaldeuren voor garages

Fabrikant wijst klanten op voordelen van duurzaamheid.

Een garagedeur koopt een klant niet zomaar; het is een investering voor twintig jaar. Terecht letten klanten daarbij steeds op de prijs. Hörmann wijst klanten op de kenmerken en voordelen van de duurzaamheid.

Kwaliteit is het blijven voldoen aan de verwachtingen. Dat begint met een goed product en de juiste informatie. Ook over goed onderhoud, voor nog meer duurzaamheid.

Levensduur

De juiste staalsoorten krijgen een coating met een speciale warmtebehandeling voor de hoogste kleurechtheid en een lange levensduur. Een kunststof kozijnvoet bijvoorbeeld voorkomt roest aan de onderzijde van het kozijn.

Mechanische belastingen

Niet alleen 'open en dicht' bewegingen maar ook natuurlijke elementen zorgen voor veel belasting van een deur. Verstevigingen in het deurpaneel of aangepaste plaatdikte verhogen bijvoorbeeld de stabiliteit. Ook de randafwerking werkt mee in de stijfheid van de deur en zorgt deze voor de noodzakelijke vingerklembeveiliging.

Milieuvriendelijk

De deurpanelen zijn hoogwaardig geïsoleerd en zorgen voor de juiste warmte- én geluidsisolatie. Ook het gebruik van polyurethaanschuim zonder fluorkoolwaterstoffen (FCKW), draagt bij aan een milieuvriendelijk product.

Veilig zicht

De beglazing in de deuren heet Duratec: krasvaste ruiten waardoor de hoeveelheid daglicht optimaal is en de deur langer mooi blijft. Goed zicht is, zeker in volle garages, erg belangrijk. Ook voor de veiligheid.

Onderhoud

Het juiste onderhoud draagt bij aan een duurzaam product en is belangrijk voor de kwaliteitsbeleving. Hörmann zorgt af fabriek voor de juiste afremming bij sluiten en openen. Dat spaart deur én aandrijving. Bij sommige gebouwen is een jaarlijkse preventieve controle van de openbaar toegankelijke deuren voorgeschreven. Een onderhoudscontract kan dan uitkomst bieden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie