Toegangscontrolesysteem biedt totaaloplossing

De toegangscontrolesystemen van BUVA-DORMA borgen de veiligheid en beheren deuren en toegangen van gebouwen.

Moderne toegangscontrolesystemen bepalen welke personen waar en wanneer toegang hebben tot een gebouw. Veiligheidseisen spelen hierbij een belangrijke rol.

De nieuwe BUVA-DORMA toegangscontrolesystemen in combinatie met BUVA’s bestaande assortiment hang- en sluitwerk bieden hiervoor een totaaloplossing.

Beheer en veiligheid

De toegangscontrolesystemen van BUVA-DORMA borgen de veiligheid en beheren deuren en toegangen van gebouwen. BUVA biedt oplossingen voor toepassing met één of meerdere deuren, maar ook complexe toepassingen zoals een centraal beheerd netwerk voor deuren, poorten, liften, toegang tot parkeerplaatsen of autorisaties om een machine te bedienen.

Offline uitvoering

Offline-systemen worden vooral toegepast in gebouwen met een overzichtelijk aantal deuren en waar de toegangsrechten beperkt wijzigen zoals kantoorgebouwen. Rechten worden eenvoudig met een programmeerkaart gecreëerd en beheerd op de lezer met geïntegreerd codetableau (maximaal 99 gebruikers). BUVA-DORMA Matrix Software gecombineerd met een PDA biedt uitgebreide toegangsopties en maakt het beheer hiervan comfortabel (maximaal 2000 gebruikers). Daarnaast is er het Access-on-Cardsysteem, waarbij toegangsrechten op een kaart of tag worden geschreven (onbeperkt aantal gebruikers).

Online uitvoering

Met het Online-systeem kunnen via een bekabeld of draadloos netwerk onbeperkt toegangsautorisaties aangemaakt en beheerd worden. Deze variant wordt bijvoorbeeld gebruikt bij gebouwen waar het toegangscontrolesysteem aan omvangrijke en veel verschillende eisen moet voldoen.
De BUVA-DORMA Matrix Software biedt een comfortabel beheer van alle toegangsrechten, registratie en overzichten. 
BUVA-DORMA toegangscontrolesystemen zijn geschikt voor gangbare leestechnieken zoals Hitag en Mifare.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie