Tien miljoen Cam Action glijarmdeurdrangers

Dorma viert de historische mijlpaal van 100 miljoen verkochte deursluiters.

Specialist in deursystemen Dorma heeft met de productie van zijn 100 miljoenste deursluiter in dit productsegment zijn positie als wereldmarktleider versterkt. Sinds Dorma in 1950 begon met de productie van deursluiters, is het bedrijf uitgegroeid tot int

In 1986 ging Dorma ook van start met de productie van Cam Action glijarmdeurdrangers, zoals de TS 93, en heeft daar ondertussen al 10 miljoen exemplaren van geproduceerd.

Moeiteloos

Deuren die toegepast zijn met Cam Action glijarmdeurdrangers, zijn moeiteloos te openen door kinderen, ouderen en mensen met een handicap. De hartvormige nokkenas staat garant voor gebruiksgemak, waardoor de deur gemakkelijk geopend kan worden, zelfs door kinderen.
Dankzij de toepassing van manuele hulpstukken vermindert de openingsweerstand van een deur met ongeveer 40 procent in een zwaaibereik van twee tot zestig graden. Met deze Easy Open technologie beantwoorden de deurdrangers met Cam Action technologie volledig aan deze vereiste.

Aanbevelingen

In het DIN SPEC-verslag worden deursluiters met Cam Action technologie aanbevolen.
Het belang van deze technologie wordt benadrukt door de aanbevelingen in DIN SPEC 1104/CEN/TR 15894, een verslag gepubliceerd als leidraad voor specificaties. Het verslag bevat aanbevelingen in verband met de apparatuur die zowel thuis als in openbare gebouwen op deuren wordt geïnstalleerd. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie