Roestvast deurbeslag wordt designobject

Van Leeuwen Internationale tilt roestvast deurbeslag naar designniveau.

Van Leeuwen International, specialisten in deurbeslag, presenteert met Nobilé, een collectie roestvast stalen deurkrukken binnen de Intersteel-collectie.

In 1994 presenteerde Van Leeuwen International de Intersteel-collectie: een collectie die in de loop der jaren niet alleen enorm populair werd, maar ook uitgroeide tot de meest complete collectie in RVS.
De kracht van de collectie is de compleetheid en de optimale prijs/kwaliteitverhouding. Inmiddels is de Intersteel-collectie zo omvangrijk dat hij naast deurbeslag, voor zowel binnen als buitendeuren, ook wordt gekenmerkt door veiligheids- en interieurbeslag, maar ook meubel- en badkamerbeslag. Intersteel biedt een totaaloplossing in RVS.

Gepatenteerde rozet

Nobilé is voorzien van een gepatenteerde rozet, die volledig aansluit op de kruk, waardoor geen vocht kan doordringen in het binnenwerk, waardoor het beslag optimaal blijft functioneren. Verder is het vrij van speling en volledig slijtvast. Het krukhals geleidesysteem is volledig opgebouwd uit RVS, inclusief de nokken en staat garant voor een handige één-weg montage.
Speciaal voor senioren en mensen die moeilijk ter been zijn, ontwikkelde Van Leeuwen International het handige easygrip-systeem voor het eenvoudig openen van de WC-deur. Een lichte aanraking volstaat al om de deur te openen.
Met het nieuwe recent door Van Leeuwen op de marktgebrachte RVS-onderhoudsmiddel kan die luxe uitstraling jarenlang worden gewaarborgd. Van Leeuwen geeft dan ook tien jaar garantie op het Nobilé.

Kenmerken
  • luxe designuitstraling; 
  • duurzaam en onderhoudsvriendelijk; 
  • tien jaar garantie.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie