Deuren volgens passiefhuis technologie

Kegro Deuren levert deuren voor energiezuinige woningen.

Kegro Deuren speelt in op eis verlaging van EPC norm en introduceert de KegaPro+: de deur voor toepassing in energiezuinige woningen.

Passiefhuis

Eén van de methodes voor duurzaam bouwen en renoveren is de Passiefhuis technologie. Het uitgangspunt bij Passief bouwen is een zeer laag energiegebruik, een gezond binnenklimaat en een hoog comfort in de zomer en winter. De maximale warmtevraag om een Passiefhuis te verwarmen, ligt ruim dertig procent lager dan bij een traditionele woning.
Over vijf jaar moeten alle gebouwen in Nederland voldoen aan een EPC van maar liefst 0,4. Ter vergelijk: de huidige EPC norm is 0,8.

Milieu-eis

Nederland zal dus nog meer volgens duurzame, milieuvriendelijke en energiezuinige normen moeten gaan bouwen. Met het leveren van deuren volgens de passiefhuis technologie, speelt Kegro Deuren in op deze eis.

KegaPro+

De KegaPro+ is de deur die bij uitstek geschikt is voor toepassing in energiezuinige woningen. Vanwege de unieke opbouw met zeer goede isolator en een deurdikte van 74 mm, heeft het deurblad een U-waarde van 0,77W/m²K. Daarnaast voldoet de kierdichting aan de hoogste eisen, waardoor deze deur zeer goed presteert bij de blowertest.

Projecten

Kegro Deuren heeft onlangs voor een aantal energiezuinige projecten de deuren in productie mogen nemen. Eén van deze projecten is de Roosendaalse woonwijk De Kroeven, welke totaal gerenoveerd wordt op basis van de Passiefhuis principes.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie