Spelsberg introduceert de allernieuwste kunststof behuizingenlijn: TG.

De nieuwe lijn combineert de meest voorkomende maatvoeringen op de Nederlandse markt met alle praktische mogelijkheden volgens de laatste trends.

De TG serie is in de basis zeer compleet uitgerust, maar verschaft door een aantal state of the Art technologieën een veelvoud aan gebruiksgemak. 16 Verschillende maatvoeringen verkrijgbaar in ABS of Polycarbonaat zorgen voor totaal 64 verschillende uitvoeringen.

Gebruikersgemak

Spelsberg heeft haar jarenlange ervaring in het produceren van kunststof behuizingen gebruikt om de TG serie te voorzien van nuttige gebruiksgemakken. Zo is de TG serie ondermeer standaard leverbaar met snelsluiting onder veerdruk, dekselverlies beveiliging en transparant deksel. Het design van het deksel is bovendien zo ontworpen dat er standaard een klantspecifieke folie kan worden geïntegreerd. De TG serie is standaard halogeenvrij en beschermt tegen stof en water overeenkomstig de IP67 klasse.
Optioneel zijn zowel montageplaten in metaal en kunststof als buitenliggende bevestigingsogen en scharnieren (bevestiging binnenzijde) te bestellen. Op verzoek van de klant kan Spelsberg ook bevestigingspunten monteren op de bodem of aan de binnenzijde van het deksel.

Kostenefficiënt

Eén van de grootste voordelen is dat de TG serie kostenefficiënt kan meegroeien met de productieplanning van de afnemers. Bij kleine aantallen kan het gatenpatroon in de zijkant van de behuizing indien gewenst gefreesd worden. Bij grotere aantalen wordt door een kleine ingreep de freesmachine overbodig. Het omslagpunt wordt bepaald door het aantal, de uitvoering van de behuizing en het gatenpatroon. Zo blijft de TG behuizing interessant van ontwerpfase tot massaproduct.

Klantspecifiek

Spelsberg kan voor u ook klantspecifiek de behuizing inrichten. Onafhankelijk van de aantallen kunnen wij de behuizingen voorzien van een folie, bedrukking, kabelwartels, DIN-rail, montageplaat en/of andere apparatuur. Spelsberg beschikt over een modern machinepark, een eigen laboratorium en specialisten die u kunnen begeleiden in ontwerp en uitvoering.