Tijdloos en minimalistisch vormgegeven sanitair

VOLA kranen, douches en accessoires kenmerken zich door een minimalistische tijdloze vormgeving met onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

De kranen, douches en accessoires van VOLA zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen.

 
Regelmatig voert VOLA technische innovaties door en breidt de fabrikant haar assortiment uit. Vorig jaar werden drie producten van VOLA onderscheiden met de Good Design Award.

Handdoekwarmer – type T39

In plaats van de doorsnee handdoekwarmer, die sterk lijkt op een radiator, introduceert VOLA een modulair inbouwsysteem van handdoekrails, dat kan worden afgestemd op de individuele wens en smaak van de gebruiker. In lijn met de stijl van het merk VOLA, wordt de nieuwe handdoekwarmer als inbouwsysteem uitgevoerd.
De nieuwe T39 handdoekwarmer is genomineerd voor de Duitse design award Duitse Designpreis 2011.

Kenmerken
  • alle technische delen zijn weggewerkt in de wand;
  • flexibel systeem: het aantal stangen is naar keuze en het kan worden afgestemd op de maatvoering van de tegels en bijbehorende voegen;
  • maximale vrijheid voor de juiste ontwerpoplossing, in zowel de separate badkamer als in een open badruimte;
  • leverbaar in hoogglans chroom, geborsteld chroom en geborsteld roestvrij staal;
  • fabricage volgens specifieke wensen van de gebruiker.
Hoofddouche - type 080ST

VOLA levert een nieuwe hoofddouche die te combineren is met het VOLA inbouwsysteem. Naar aanleiding van een veel gehoorde wens van gebruikers een douchekop te maken, geïnspireerd op de VOLA vrijstaande douche thermostaatkraan, komt VOLA nu met de 080ST. Deze hoofddouche kan gecombineerd worden met VOLA mono- of duoknop mengkranen of thermostaten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie