Keuken- en badmengkranen met nieuwe uitstraling

Het re-design van de Kludi Logo Mix keuken- en badmengkranen zorgt voor zakelijke uitstraling.

Geen franje of toeters en bellen maar pure zakelijkheid kenmerken de nieuwe serie Kludi Logo Neo. In deze emotieloze weergave van een dagelijks te gebruiken voorwerp bevindt zich de kracht van het ontwerp.

Bediening

De messingverchroomde hendel ligt vast en zeker in de hand en zorgt voor een comfortabele bediening mogelijk. De wastafelmengkranen zijn met een Eco-perlator uitgerust zodat een waterbesparing tot 50% water mogelijk is.
Een luxere uitvoering van een bidetmengkraan is mogelijk door deze te leveren met een S-pointer perlator. De perlator bespaart niet alleen water maar voorkomt ook ongewenst spatwater dankzij de bediening die te richten is met één vingerbeweging.

Favoriet

De uitgekiende prijs/kwaliteitverhouding, de betrouwbaarheid en de hoge rentabiliteit hebben deze kranenserie tot één van de favorieten van de projectmarkt gemaakt. In combinatie met de Kludi A-QAb doucheproducten ontstaat een nauwelijks te overtreffen zakelijk aanbod.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie