Lateien eenvoudig bestellen en leveren

Nieuwe gratis Xella lateienservice maakt het de aannemer makkelijk.

Xella levert een nieuwe service, genaamd Silkaplus Latei, die het bestel- en leveringsproces voor bouwondernemers sterk vereenvoudigt. De service houdt in dat Xella de benodigde lateien (van Ytong cellenbeton of geprefabriceerd beton) voor de aannemer int

 
Lateien dienen als horizontale overspanning boven een deur- of vensteropening. Door de grote afmetingen kunnen ze een opening in een keer overspannen, wat tijdbesparend is. Ook zorgen ze dat het deur- of raamkozijn vrij blijft van het bovenliggende bouwdeel.

Onderdelen service

Onder Silkaplus Latei vallen cellenbetonnen lateien GB4/600 (niet-dragend) van Ytong en gewone betonnen lateien (samenwerkend en zelfdragend) van drie gerenommeerde leveranciers. Zowel de Ytong als de betonnen lateien worden genummerd geleverd (volgens de wanduitslagen van Xella), zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn voor de verwerker.

Totaaloplossing

De totaaloplossing voor lateien die Xella nu biedt, past in de complete service die het bedrijf verleent rondom haar producten. Denk daarbij aan teken- en advieswerk, maar ook aan de bemiddelingsfunctie van de Xella-bouwafdeling bij de montage. Xella hoopt de aannemer en architect hiermee te ontzorgen.
De bouwproducent speelt met de nieuwe dienst in op de ‘alles in één hand’ vraag van de markt. Voor de service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie