Renovatiekast voor dito projecten

ABB introduceert nieuwe Hafonorm kast voor renovatieprojecten.

Speciaal voor renovatieprojecten heeft ABB het Hafonorm-kastenprogramma uitgebreid met de Hafonorm renovatiekast. De kast meet slechts 220 x 165 mm is zo beter toepasbaar in oudere woningen waar vaak minder ruimte beschikbaar is voor de installatiekast.

 
Naast een compacte maatvoering biedt de kast de mogelijkheid om bedrading van alle kanten in te voeren. Andere voordelen van de kast zijn de innovatieve aansluittechniek van Flexomaten en een kleiner invoerstuk.

Busboard

Net als andere kasten uit het Hafonorm-programma is ook de renovatiekast uitgevoerd met de installatievriendelijke en tijdbesparende Busboard-aansluittechniek. Gewenste componenten kunnen gewoon op het Busboard worden geklikt, waarbij onder meer de nieuwe schroefloze Flexomaten worden toegepast. Dankzij de schroefloze contacten zijn flexomaten eenvoudig aan te sluiten door simpelweg een draag te steken. Uitbreidingen van het aantal groepen op een later tijdstip is eenvoudig.

Betere pasvorm

De renovatiekast wordt standaard geleverd met de hoofdschakelaar in het midden die eenvoudig te verplaatsen is. Op de hoofdschakelaar kan direct worden bedraad, zodat de installatiekast snel en eenvoudig aan de wensen van de bewoner kan worden aangepast. De Hafonorm-renovatiekast is verder voorzien van het renovatie-invoerstuk 175-4. Deze is kleiner dan alle huidige buisinvoerstukken en past daarom beter.

Variatie

De Hafonorm-renovatiekast maakt deel uit van een breed scala aan ABB producten, systemen en oplossingen die ingezet kunnen worden bij woningrenovatie. Veel ABB-producten zijn daarnaast uitgevoerd met slimme functionaliteiten die zich uitstekend lenen voor de renovatiemarkt. Hierdoor zijn ze, ook in lastige situaties, snel en eenvoudig aan te brengen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie