Zonwering in elke kleur, in elk dessin mét behoud van doorzicht.

Multifilm zonwering combineert de eigenschappen van een buitenzonwering en een binnenlichtwering in één product.

Het weert de warmte gelijkwaardig als een buitenzonwering, voorkomt beeldschermreflectie, heeft een goed doorzicht naar buiten én is onderhoudsvrij.

Kleuren

Multifilm is nu verkrijgbaar in alle kleuren, met allerlei afbeeldingen en bedrukkingen. Het is zelfs mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren. Met behulp van het sublimatieprocedé wordt de kleur aangebracht, zonder dat de kwaliteit en de werkzaamheid van het folie worden aangepast. De unieke warmtewerende eigenschappen van het folie en het zicht naar buiten blijven dus behouden.

Verschillende systemen

Multifilm is leverbaar in verschillende systemen: rolgordijnen, lamellen en paneelgordijnen. Het topmodel van de rolgordijnen is het systeem Classic Line, compleet met schoonmaakborstel. Uniek zijn de Max Line rolgordijnen, deze zijn leverbaar tot een breedte van 3 meter en een hoogte van 6 meter. Maximale mogelijkheden bij grote glaspartijen! Multifilm rolgordijnen worden met zijgeleidingen op de draai/kiepramen gemonteerd en onder de ventilatieroosters. Ramen en ventilatieroosters kunnen altijd geopend worden, ook als de rolgordijnen naar beneden zijn. Ventilatie blijft dus mogelijk.

Alles in één hand

Ingenieursbureau De Leeuw houdt zich al bijna 30 jaar bezig met klimaatbeheersing in gebouwen. De productontwikkeling, de productie én de montage is in één hand. Er zijn vele tevreden gebruikers in elke sector, Multifilm is geschikt voor elk gebouw en voor elke toepassing.