Douche inloop zonder drempel

Hüppe biedt veiligheid en comfort in de badkamer.

De vraag naar een vlakke douche-instap zonder profielen stijgt gestaag. Douchewandspecialist Hüppe biedt hiervoor diverse aantrekkelijke series om tegemoet te komen aan ieders smaak.

 
De douchewanden van Hüppe kunnen bovendien gecombineerd worden met de vlakke douchebakken zoals de Easystep. De vloer wordt dan één mooi en vlak geheel met een comfortabele en veilige instap.

Voor creatieve maatwerkoplossingen biedt Hüppe de vele mogelijkheden van Manufaktur Studio. Omdat elk project maatwerk is zijn er bijzondere ontwerpen te realiseren zonder profielen. Dit geldt eveneens voor de nieuwe serie Studio Paris. Dit is weliswaar een standaard serie, echter deze serie biedt de meeste en unieke drempelloze mogelijkheden. Een voorbeeld voor liefhebbers van betaalbaar design, is de serie 501 Design. Alle modellen met zwaaideuren kunnen bij deze serie drempelloos worden geleverd.

Installatie met de vloer

Bij de serie Enjoy met zijn ranke profielen, grote transparantie en mooie afgeronde verchroomde scharnieren, kunnen alle modellen gelijk met de vloer geïnstalleerd worden. Dit is te danken aan de afneembare waterkering en universele afwateringsstrip. De breedten tot zelfs 1,8 m en standaardhoogte van 2 m geeft deze serie extra veel ruimtelijk comfort.

Hoekopstelling

Voor liefhebbers van een hoekige vormgeving in combinatie met een robuust uitziende chroomglanzende strip, levert Hüppe de serie Vista. De serie Vista biedt voor iedere hoek of nis de juiste oplossing. Uniek bij deze serie is de u-cabine: een douchewand voor plaatsing tegen een vlakke wand.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie