Brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur

Hoefnagels levert een 60 minuten brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur.

Nog altijd is Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren BV uit Tilburg de enige in Nederland die een 60 minuten brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur, voorzien van een Efectis/TNO rapport en KOMO attest, kan leveren.

Ruimtelijk effect

Het grote voordeel van deze toepassing is dat de schuifdeur op een eenvoudige wijze is weg te werken met bijvoorbeeld voorzetwanden wat resulteert in veel doorzicht en een open ruimtelijk effect. Bij brandmelding borgen de brandwerende schuifdeuren de brandcompartimentering en daarnaast blijft de vluchtroute binnen het gebouw intact middels de in de schuifdeur aanwezige vluchtdeuren.

Kenmerken

Specificaties van de 60 minuten brandwerende schuifdeur voorzien van geïntegreerde vluchtdeur:

  • vervaardigd uit staalprofiel Jansen Economy 50 met een maximaal dagmaatoppervlak van 25 m2;
  • in de schuifdeur kunnen desgewenst 1 of 2 enkele vluchtdeuren of een dubbele vluchtdeur worden opgenomen;
  • de schuifdeur is tevens leverbaar voorzien van brandwerend glas en in een enkel- of dubbelvleugelige toepassing geheel voorzien van geldig certificaat.
Projecten

Het aantal referenties in Nederland neemt zienderogen toe en betreft inmiddels gerenommeerde projecten als: KPMG nieuwbouw te Amstelveen, Stedelijk Museum te Amsterdam, Ministerie van Defensie te Den Haag, luchthaven Schiphol, Centraal station te Arnhem en het Gemeentehuis te Lelystad.

 
Nieuwsgierig over de mogelijkheden van dit product en naar de mogelijkheden van Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren? Neemt u vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling voor informatie of een afspraak met onze buitendienst.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie