Houtwolplaat met drie isolatielagen

Knauf levert de drie in één houtwol combi-isolatieplaat: Heraklith Combi Plus.

Heraklith, toonaangevend in houtwolplaten, introduceert een nieuw product met een unieke opbouw uit drie isolatielagen.

Heraklith houtwolplaten combineren alle goede en beschermende eigenschappen van hout. Zij zijn van nature duurzaam en hebben dezelfde levensduur als het gebouw waarin zij worden toegepast. Heraklith biedt het meest uitgebreide en veelzijdige assortiment houtwolplaten met de beste eigenschappen voor elke toepassing en met de beste service. De houtwolplaten zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen, plaatstructuren en kleuren. Alle producten zijn met zorg geselecteerd om de juiste Rd waarde te behalen voor uw toepassing.

Houtwol innovatie van 2010

De bijzondere opbouw uit drie isolatielagen zorgt voor een lichtgewicht houtwolplaat met een zeer gunstige brandreactie. Samen met de unieke combinatie van thermische en akoestische eigenschappen, maakt dit de plaat uitermate geschikt voor plafondtoepassingen in parkeergarages. De Heraklith Combi Plus steenwol EPS zet de nieuwe norm in houtwol isolatieoplossingen, die zowel technisch als esthetisch aan de hoogste eisen moeten voldoen.

Kenmerken
  • lichte plaat met hoogwaardige eigenschappen dankzij unieke samenstelling;
  • de beste combinatie van thermische en akoestische eigenschappen; 
  • lichtgewicht houtwolplaat met zeer gunstige brandreactie;
  • geschikt voor plafondtoepassingen in parkeergarages, technische ruimtes en galerijen;
  • strakke montage dankzij drukvaste onderlaag EPS.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie