Efficiente logistieke snelloopdeuren

Besam snelloopdeuren besparen tijd, geld en bieden logistieke efficiency.

Het Besam assortiment bestaat uit vier snelroldeuren (luchtdicht en zelfherstellend) en drie snelvouwdeuren (extern en groot).

Besam snelloopdeuren kenmerken zich door: veiligheid, snelheid, efficiëntie en duurzaamheid, zijn zelfherstellend, transparant en luchtdicht. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en designs. Kortom: een deur op maat.

Openingssnelheid

De industriële deuren kunnen met een Inverter-besturing worden uitgevoerd. Met dit systeem kan de snelloopdeur op verschillende openingsnelheden worden ingeregeld. Daarnaast zorgt deze besturing voor opstart- en remcontrole. Het resultaat is een betrouwbare werking en een langere levensduur van de snelloopdeur.

Flexibel deurblad

Het flexibele deurblad kan volledig naar wens worden samengesteld. Zo kan het zeildoek worden uitgevoerd in transparante PVC vensters. Bij de meest uiteenlopende toepassingen zorgen deze vensters voor een beter zicht en daarmee een hogere veiligheid op de werkvloer.
Als het deurblad modulair is opgebouwd, kunnen beschadigde secties snel en eenvoudig worden vervangen.

Zelfherstellend

Besam type IRD SR heeft een speciaal zelfherstellend systeem. Indien het deurblad tijdens bedrijf uit de geleidingen wordt gereden, bijvoorbeeld door een heftruck, zal het deurblad automatisch, met een eenvoudige open- en sluitbeweging, in de geleiding worden teruggeplaatst. Zonder lang oponthoud of reparatiewerkzaamheden kan de logistiek zo worden hervat.

Doorgang

De vouwdeuren zijn geschikt voor middelgrote tot grote doorgangen en garanderen een betrouwbare werking onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Door de verstevigingprofielen kunnen de vouwdeuren zowel buiten bij hoge winddruk worden toegepast als binnen in lage luchtdrukruimten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie