Spindel aangedreven cabinelift

Aesy Liften levert de eerste spindel-aangedreven cabinelift

Dankzij spiegels en lichtarmaturen in de cabine ontstaat een versterkt liftgevoel.

Na de A-5000 en de A-7000 levert Aesy Liften nu de eerste spindel aangedreven cabinelift A-9000 van Zweedse kwaliteit. Deze cabinelift heeft standaard spiegels en een lichtarmatuur wat het liftgevoel extra versterkt. De cabinelift is veilig en comfortabel en wordt geleverd inclusief leuning, alarmknop en telefoon. Er zitten ook fotolijsten in die, als ze benaderd worden, de lift onmiddellijk tot stilstand brengen.

Ergonomie gecombineerd met design

Na de A-5000 en de A-7000 levert Aesy Liften nu de A-9000 Cabinelift. Deze lift heeft de kwaliteit die u van een Zweedse fabrikant gewend bent. De cabinelift is extreem veilig vanwege de hoge fotocellen (2,2 meter hoog) aan de toegangszijde. Gebruikers ervaren de lift hierdoor als veilig en comfortabel. Standaard heeft deze lift een spiegel en een aantrekkelijk ontworpen lichtarmatuur. Dit versterkt nog eens het ‘liftgevoel’. De A-9000 wordt geleverd inclusief leuning, alarm-noodknop en telefoon. Rondom de cabineopening aan de toegangszijde zijn fotolijsten geplaatst die, als ze worden benaderd, ervoor zorgen dat de lift onmiddellijk tot stilstand komt. De lift is leverbaar in diverse uitvoeringen: er zijn drie verschillende standaard types, Royale (RAL kleur naar keuze), Silent Softline (luxe afwerking) en Stainless Steel (RVS).

Kostenbesparing

Een ander voordeel dat de A-9000 biedt is dat de mogelijkheid bestaat om binnen een bouwkundige schacht de stalen of aluminium schacht achterwege te laten. Bij meer dan 3 stopplaatsen is dit al kostenbesparend.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie