Designtrap maakt indruk

Level Trappen uit Hoogeveen is trendsetter op het gebied van designtrappen.

De trap krijgt steeds vaker een prominente rol in een woning. De trend, met name in de woningbouw, is het toepassen van minimalistische trappen.

 
Bij deze eigentijdse vormgeving gaat de trap op in het geheel van de ruimte. Ook in de utiliteitsbouw krijgt de trap steeds meer aandacht en wordt door architecten het ontwerp van de trap geïntegreerd in het totaalconcept.

Voorbeeld

Een mooi voorbeeld hiervan is de designtrap die door Level Trappen in de hal van het kantoor van Schouten Installatietechniek te Zwaag werd vervaardigd. In feite zijn het twee trappen boven elkaar die samenkomen op een zware, getrapte stalen middenboom. Een unieke trap, mede vormgegeven door architect Zeeman uit Hoorn.
De treden, van onbehandeld Wengéhout, zijn 1,30 meter breed en steunen op roestvrijstalen pootjes. De vorm van elke trap bestaat uit drie rechte steken met twee tussenbordessen, waarvan de middelste steek bestaat uit een gebogen deel. Een volledig zelfdragende constructie die in de lucht lijkt te hangen.

Level Trappen

Level Trappen heeft binnen de Benelux zich een naam verworven op het gebied van designtrappen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Alle projecten worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd. Hiermee wordt een continue kwaliteit gewaarborgd. Ook de eenvoudige industriële trappen, balustraden en balkonhekken worden door het bedrijf uit Hoogeveen geproduceerd. Hiervoor is in 2008 een aparte afdeling opgestart zodat alle facetten binnen een project door Level Trappen kunnen worden gerealiseerd. Toch blijft de core business de designtrap.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie