Extra leefruimte met volglazen balkonafsluiting

Metaglas presenteert haar nieuwste ontwikkeling op het gebied van balkonbeglazing: M-View.

Dit volglazen systeem onderscheidt zich door de eenvoudige bediening, de fraaie slanke detaillering en vele mogelijkheden.

Bewoners kunnen zo het hele jaar van hun balkon genieten, zonder het definitief af te sluiten.

Uitzicht

Het transparante M-View Balkonbeglazing systeem houdt kou, wind en regen buiten waardoor het balkon, de loggia of veranda extra leefruimte wordt. De nieuwe M-View balkonbeglazing onderscheidt zich door de solide, lichte bediening. De glaspanelen zijn voor iedereen eenvoudig te openen en in enkele handelingen is van een aangename ruimte een volledig open balkon te maken. Ook de slanke detaillering van M-View is uniek. Er zijn geen verticale profielen in aanzicht, waardoor het uitzicht vanuit de woning onbelemmerd is.

Diverse vormen

M-View balkonbeglazing is in vele vormen verkrijgbaar. Recht, hoeken, maar ook ronde vormen zijn mogelijk. De beglazing wordt geplaatst op een borstwering of verdiepingshoog uitgevoerd. Daarnaast kan er worden gekozen voor een greep aan beide zijden van het glas zodat het systeem ook geschikt is voor veranda’s en als flexibele binnenwand.

Kwaliteit

Alleen de beste kwaliteit wordt gebruikt voor het volglazen systeem, ieder glaspaneel ondergaat na harding de heat-soak test voordat het voor M-View wordt gebruikt. Daarnaast zorgt de toepassing van M-View balkonbeglazing voor extra thermische isolatie en geluidsreductie tot ca 12 dB.

Onderhoud

Het M-view systeem heeft slechts een minimum aan onderhoud nodig. Het regelmatig reinigen van het glas en de profielen met water en een mild schoonmaakmiddel is al voldoende. Alle panelen van het systeem kunnen eenvoudig vanaf het balkon worden schoongemaakt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie