Juiste licht voor iedere plek in huis

Meljac schakelmateriaal is nu in Nederland leverbaar.

K & W Lichtinrichters heeft het officiële distributeurschap verworven van het fraaie schakelmateriaal van Meljac.

Deze jonge Franse producent heeft elegantie in elektriciteit gebracht. Alle collecties kenmerken zich door de ‘less is more’ vormgeving en afwerking. De keuze is groot, zoals brons met een metallic afwerking in warme of koude tinten, geschuurd, gelakt of juist met een gezandstraalde look. Maar ook geanodiseerd aluminium of glas met één van de Ral kleuren.

Prestige

Speciale aandacht verdient de Prestige collectie. Deze serie wordt met de hand gemaakt en is alleen op speciaal verzoek verkrijgbaar. In de Prestigelijn kan het schakelmateriaal worden ingelegd met kostbare materialen, zoals hout, leer, half edelstenen en mineralen op brons. Daarmee krijgt elk interieur een geheel eigen prestigieus stempel.

Maatwerk

Bij Meljac hebben vorm en functie altijd gelijk opgelopen. De Franse producent zorgt dat al zijn producten op een makkelijke en snelle manier geïnstalleerd kunnen worden. Meljac levert maatwerk voor elk systeem in elke maatvoering. Industrieel vervaardigd of met de hand. De producten van Meljac zijn, van deurbel tot en met de bediening van de zonwering, volledig te integreren in het totale interieurplan.

Voordelen van lichtinrichting
  • woon- en werkruimtes komen meer tot hun recht;
  • meer sfeer in en gevoel van ruimte;
  • mensen voelen zich sneller thuis in een omgeving; 
  • verbeterde concentratie op het werk;
  • betere prestaties.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie