Openmazig rolhek combineert ventilatie met doorzicht

ADDA levert parkeergarage afsluiting met RT-PLS.

Een parkeergarage wordt veelal met een openmazig rolhek afgesloten. Ventilatie en doorzicht zijn daarbij belangrijke argumenten.


De afsluiting zal bij frequent gebruik worden uitgevoerd met een blok- of kettingwielmotor en aanvullende voorzieningen. Wanneer de in- en uitrit wordt afgesloten met één rolluik of rolhek, kan de besturingsunit worden uitgevoerd met een inrijdcontrole systeem en verkeerslichten: een zgn. verkeersregeling. Hierbij kan de bediening plaatsvinden met een tweekanaals handzender in de auto voor in- en uitrijden.

Bediening

Een scala van bedieningsmogelijkheden is leverbaar: van eenvoudige schakelaar tot rijrichting gevoelige inductielussen. Tevens zijn een aantal (arbo)veiligheidscomponenten leverbaar, zoals een onderrailbeveiliging, fotocel- en inklimbeveiliging, afrolbeveiliging, noodhandbediening, etc.
De parkeergaragebesturing van ADDA is voorbereid op deze veiligheidsproducten en is standaard voorzien van een timer voor automatisch sluiten, controlelampje voor voedingsspanning en bewegingsteller voor onderhoud.

Staal

Het Ruit platstaf rolhek pantser is door zijn ruitvormige model (maasopening 140 x 120) bijzonder sterk en doorzichtig (doorzicht percentage 85%). Het pantser is vervaardigd van staalverzinkt platstaf en in diverse afmetingen leverbaar. Aan zowel de boven- als onderzijde kunnen staalverzinkte gewalste lamellen worden aangebracht. Hierdoor kan eenvoudig een dicht onderstuk als borstwering worden gemaakt. Tevens kan het pantser worden voorzien van horizontale versterkingsstrippen.

Kenmerken
UitvoeringMateriaalGewichtAdvies max. breedte
PLS 16/416 x 4 mm14 kg/m26000 mm
PLS 18/418 x 4 mm15 kg/m27000 mm
PLS 20/420 x 4 mm16 kg/m29000 mm
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie