Buva vrijloopdeurdranger met twee functies

Vrijloopdeurdranger V640G biedt gebruiker onbeperkte bewegingsvrijheid.

Buva levert deurdrangers (o.a. V640G) die gebruikers onbeperkte bewegingsvrijheid biedt.


De vrijloopdranger is in te stellen als vrijloopdranger en als elektromechanische vastzet deurdranger: standaard twee functies in één dranger.

Weerstandsloos

De vrijloopfunctie zorgt ervoor dat de deur na eenmalige opening weerstandsloos bediend kan worden. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor dagelijkse gebruiksdeuren in bijvoorbeeld zorginstellingen en atriums van wooncomplexen.
Na de eerste opening van de deur is de vrijloopfunctie vanaf 75 graden actief. Door de deur eenmalig terug te trekken is de deur weerstandsloos te gebruiken. Wanneer de openingshoek niet voldoende is, kan de deur verder open geduwd worden. Bij stroomuitval of na een signaal van een rookmelder of brandinstallatie wordt de vrijloopfunctie opgeheven en sluit de deur zich, opgeacht de openingspositie.

Vastzetten

De elektromechanische vastzetinrichting is een ingebouwde kleefmagneet waarmee de deur vanaf 90 graden traploos vastgezet kan worden. De vastzetting wordt opgeheven bij in- en extern alarm of stroomuitval. De deurdranger zal de deur sluiten op mechanische veerdruk.

 
Vraag de brochure ‘High Efficiency Deurdrangers’ aan bij Buva.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie