Veilige en compacte DMX3 vermogensautomaten

Legrand introduceert veelzijdige vermogensautomaten en lastscheiders.

Legrand Nederland introduceert een serie DMX3 vermogensautomaten en lastscheiders die zeer compact en veilig zijn.

Deze nieuwe vermogensautomaten onderscheiden zich door de geringe inbouwmaten, eenvoudige montage in combinatie met een groot aansluitgemak en een uitgebreide aansluitmogelijkheden. De DMX3 zorgt in een vaak complexe installatie voor veiligheid door het afschakelen van overbelastingsstromen en kortsluitingen. Zowel voor installateurs als voor paneelbouwers biedt de DMX3 vermogensautomaat voordeel in aansluitgemak en parametrering.

Beveiligingsunit

Legrand heeft keuze uit twee eenvoudig in te stellen elektronische beveiligingsunits: de MP4 LI en de MP4 LSI. Het verschil zit in de mogelijkheid om ook de magnetische instellingen (beveiliging tegen kortsluiting) te kunnen uitvoeren. Alle MP4 beveiligingsunits zijn uitgerust met batterijvoeding. Ook wanneer de automaat niet van spanning is voorzien, kan de unit worden ingesteld en uitgelezen. Elke beveiligingsunit wordt individueel getest en voorzien van een testcertificaat. Een nauwkeurige instelling van de parameters voorkomt dat correct werkende delen van de installatie worden uitgeschakeld. Het instellen van de verschillende parameters is eenvoudig dankzij een gemakkelijk uit te lezen LCD-display, die zowel de stromen, foutinstellingen als een logboek weergeeft. Het is tevens mogelijk de units uit te rusten met een communicatieoptie volgens het Modbus protocol.

Bouwgroottes en aansluittechnieken

Het assortiment DMX3 vermogensautomaten en lastscheiders bestaat uit twee verschillende bouwgroottes, acht verschillende ampèrages en drie verschillende kortsluitafschakelvermogens van 50, 65 en 100 kA. De DMX3 vermogensautomaten zijn leverbaar als vaste en uitrijdbare versie. Ook is er keuze uit diverse horizontale en verticale aansluitingen, eventueel met spreidklemmen. Legrand ontwikkelt en produceert de vermogensautomaten geheel in eigen huis, waar ze conform de specificaties van de klant compleet geassembleerd worden geleverd.

Trainingen

Legrand organiseert trainingen waar technische kennis gedeeld wordt en waarin dieper wordt ingegaan op kortsluitafschakelvermogen, selectiviteit en back-up beveiliging. Legrand zorgt ook voor begeleiding bij de samenstelling, montage en instelling van de vermogensautomaten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie