DucoDoor deurrooster regelt luchtdoorvoer

Akoestisch luchtdoorvoerrooster van Duco garandeert goede werking van ventilatiesysteem.

Duco bracht vorige maand een nieuw aluminium deurrooster op de markt.

De DucoDoor is een compact rooster met een zeer discreet design en leverbaar in diverse kleuren. Het deurrooster valt daarmee niet of nauwelijks op. DucoDoor is eenvoudig en zonder schroeven te monteren in elk type deur, ongeacht de dikte. De binnenkant van de aluminium profielen is voorzien van akoestisch dempingmateriaal dat storende geluiden uit aangrenzende ruimten tegenhoudt.

Tocht

Een gecontroleerde luchtdoorvoer levert een bijzonder grote bijdrage aan de optimale werking van een ventilatiesysteem. Ventilatieroosters in binnendeuren spelen daarbij een belangrijke rol. Ze zorgen voor de gewenste hoeveelheid doorvoer van lucht tussen de verschillende ruimten binnen een gebouw of woning. En in tegenstelling tot kieren onder de deur vermijden ze daarbij tocht en dempen ze geluiden.

Gezond ventileren

DucoDoor deurroosters zijn ideaal voor de doorvoer van lucht in het Duco Comfort System en het DucoTronic System. Deze vraaggestuurde natuurlijke ventilatiesystemen combineren een gecontroleerde, natuurlijke toevoer van verse lucht rechtstreeks via de gevel met een centrale, mechanische afvoer van vervuilde lucht en vocht via de ‘natte’ ruimtes. Ventileren volgens Systeem C (beschreven in de NEN1087) is de gezonde formule van Duco. Bovendien zorgen de ventilatiesystemen voor een flinke EPC-winst.

« Nieuws overzicht