Specialist in aluminium louvresystemen introduceert shutters en panelen.

Na de succesvolle introductie van Louvredaken op de Nederlandse en Belgische markt introduceert Livium twee nieuwe geavanceerde producten: shutters en panelen.

Deze producten reguleren op een stijlvolle en effectieve wijze de invloeden van zon, wind en regen. Livium overbrugt naadloos de overgang tussen binnen en buiten leven. Evenals bij de Louvredaken staan esthetiek en duurzaamheid centraal bij de shutters en panelen.

Shutters

Livium brengt shutters naar buiten. De geheel uit aluminium vervaardigde systemen zijn schuif-, klap- en vouwbaar. De louvres zijn vast of draaibaar en in verschillende breedtes te verkrijgen. Bijzonder zijn de speciale sluittechniek en het gepatenteerde kiss pivot bedieningssysteem voor optimaal bedieningsgemak. Het ontwerp van de Livium shutters laat zich fraai integreren in elke architectuurstijl.

Louvreline panelen

Louvreline panelen worden verticaal toegepast. Voor kozijnen, maar ook als exclusieve afscheiding voor tuin of terras. De panelen zijn net als de Louvredaken 180 graden traploos verstelbaar voor optimale privacy, zicht en bescherming tegen wind. In elke stand voegen de Louvreline panelen een geraffineerd design element toe aan huis, terras of tuin.

Airfoil panelen

Airfoil panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast. Ze beschermen niet alleen effectief tegen zon en wind maar zijn vooral mooi en beeldbepalend voor de uitstraling van de woning. Airfoil panelen zijn leverbaar in een vaste of draaibare variant die beiden tevens frameloos te monteren zijn.

Kenmerken
  • volledig op maat gemaakt;
  • gegarandeerd waterdicht;
  • gebruik van hoogwaardig aluminium;
  • vari√ęteit aan afwerkingsmogelijkheden (poedercoating in vrijwel elke RAL-kleur, geanodiseerd in vijf tinten).