Ophangsysteem Trulok biedt plafondoplossing

Armstrong biedt met Trulok ophangsystemen een totaaloplossing voor plafonds.

Armstrong stelt zich garant om ook voor de meest uitdagende constructies van vandaag een oplossing op maat te bieden.

Trulok ophangsystemen maken integraal deel uit van het Armstrong beleid een volledig aanbod in plafondoplossingen te leveren met de daarbij horende ophangsystemen.

Afstemming

De Trulok onderdelen zijn tot in de kleinste details afgestemd op alle mogelijke criteria die aan ophangsystemen gesteld worden. Voor algemene toepassingen zijn Prelude universele hoofdprofielen leverbaar, die toegepast kunnen worden met dwarsprofielen met haak- of klikkoppeling. Het Prelude universele hoofdprofiel is bovendien verkrijgbaar in het vernieuwende Peakform design, die de ophangprofielen niet alleen lichter en dus gemakkelijker om te hanteren en te monteren maken, maar ook sterker en stabieler.

Kenmerken
  • gemaakt van dubbel geplooid gegalvaniseerd staal met een gekleurde capping;
  • voorzien van een ‘stitching’ - het metaal wordt mechanisch aan elkaar bevestigd wat de stijfheid van het product verbetert en weerstand biedt tegen torsie;
  • de profielen zijn verkrijgbaar in meer dan 180 kleuren, mat en hoogglans - ideaal om accenten aan te brengen in een open ruimte concept en nuttig als structuur om borden of lichten op te hangen of support voor luidsprekers en luchtbehandelingsystemen.
Design ophangsystemen

Trulok design ophangsystemen zijn haarzuiver afgestemd op de specifieke eigenschappen van de Silhouette, Interlude, Axiom en Axiom Canopies systeemplafonds uit het aanbod van Armstrong die speciaal ontwikkeld zijn om de esthetische uitstraling van het plafond te verhogen.
Het uitgebreide Trulok gamma omvat ook Bandraster, Prelude Sixty², T35 profielen, Z-profielen en ophangsystemen voor grote overspanningen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie