Nieuwe producten voor flexibele werkomgeving

Haworth lanceert Organic Workspace-concept met vier nieuwe producten.

[advertorial]

Afgelopen najaar presenteerde Haworth Europa een nieuw concept: Organic Workspace, een dynamisch concept gericht op flexibele aanpassing van werkplekken aan de voortdurend veranderende eisen van werkomgevingen.

Daarbij werden tevens vier nieuwe producten geïntroduceerd die binnen dit concept toegepast kunnen worden. Met deze nieuwe producten introduceert Haworth een nieuw, universeel designconcept voor het kantoor van vandaag en morgen:

  • Kiron, een flexibel bureausysteem met universeel ontwerp dat in iedere werkomgeving geïntegreerd kan worden. Met een ruime keuze aan pootstijlen, het gebruik van duurzame materialen en diverse opties voor accessoires is Kiron, dat leverbaar is in drie uitvoeringen (vaste, handmatige of elektrische hoogte-instelling) het ideale ‘future proof’-bureausysteem.

  • System 59, een nieuwe lijn van uiterst functionele bureaustoelen met een strak ontwerp waarin moderne technologie en aandacht voor comfort perfect samengaan. Een innovatie is de automatische gewichtsinstelling, een vinding van Haworth waarmee een nieuwe norm gesteld wordt op het gebied van ergonomie. De stoelen zijn leverbaar in diverse modellen en voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid.

  • Very, een nieuwe, multifunctionele zitmeubellijn bestaande uit vier harmonieus vormgegeven modellen. De stoelen, die leverbaar zijn in diverse kleuren, zijn volgens duurzaamheidsnormen geproduceerd en bieden dankzij hun veelzijdigheid een oplossing voor nagenoeg iedere kantooromgeving.

  • LIM, een multifunctionele bureaulamp met LED-verlichting en een eenvoudig maar elegant aluminium profiel. De gemakkelijk configureerbare lamp scoort zeer hoog op duurzaamheid.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie