Modern comfort met klassiek uiterlijk

Met de producten van Alcoa Architectuursystemen renoveert u met behoud van karakter.

[advertorial]

De komende jaren zal vooral de nieuwbouwproductie lijden onder de gevolgen van de recessie. De bouwsector richt zich dan ook steeds vaker op renovatie.
Een markt die Alcoa Architectuursystemen al langer in het vizier heeft. Aluminium is dan ook een prachtig materiaal voor de renovatiemarkt. Dit blijkt wel uit het vaak in renovatieprojecten toegepaste systeem GT 70 S van Alcoa Architectuursystemen. Dit slank vormgegeven en thermisch geïsoleerde aluminium raam-, deur- en gevelsysteem van Alcoa voldoet aan alle eisen van deze tijd zoals inbraakwerendheid, brandwerendheid en de hoge isolatiewaarde, terwijl klassieke uiterlijke kenmerken behouden blijven.

Karaktervol

Het GT 70 S systeem maakt onderdeel uit van de modulaire raam- en deursystemen RT 52, RT 62 en RT 72. Het systeem GT 70 S is vooral herkenbaar aan de slanke uistraling, dankzij een aanzichtbreedte van maar 39 mm. Hierdoor is de GT 70 S zeer geschikt voor staalrenovatie. Dit assortiment ‘renovatie kozijnen’ is uitgebreid met een diepliggend raamkozijn. Dit kozijn is zeer geschikt voor het maken van karaktervolle ramen voor renovatieprojecten én natuurlijk ook voor nieuwbouwprojecten.

Alcoa Architectuursystemen

Alcoa is toonaangevend op het gebied van aluminium en de ongekende mogelijkheden die dit materiaal te bieden heeft. De Nederlandse vestiging van Alcoa Architectuursystemen in Harderwijk ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien, serres en vliesgevels. Met een eigen Research & Development afdeling kan Alcoa Architectuursystemen snel inspelen op de projectgerelateerde vragen vanuit de markt.

 
Meer producten van Alcoa

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie