Kozijn in 30 minuten brandwerende uitvoering

Schüco maakt Corona kozijnsysteem compleet.

[advertorial]

Eén van Schüco’s uitgebreide systemen voor kunststof kozijnen, de Corona CT 70 Accent, is nu ook in 30 minuten brandwerende uitvoering verkrijgbaar.
Met deze uitvoering is het Corona kozijnsysteem compleet en biedt het vele nieuwe mogelijkheden qua samenstelling van materialen en eigenschappen.

Zichtbare overeenkomsten

De nieuwe brandwerende uitvoering is ontwikkeld door verder te kijken dan de mogelijkheden die de gangbare materialen bieden, terwijl het ontwerp van het bestaande Corona systeem niet gewijzigd is: er is dus geen visueel verschil. Hierdoor kunnen beide systemen gecombineerd worden in een project.
Voor de brandwerende uitvoeringen van de Corona CT 70 Accent maakt Schüco gebruik van hoogwaardig thermisch geïsoleerd aluminium. Naast de gebruikelijke voordelen en mogelijkheden van de kunststof varianten hebben deze uitvoeringen de volgende belangrijke voordelen:

  • brandwerendheid volgens de EW30 norm;
  • grotere afmetingen in combinatie met donkere kleuren;
  • inbraakwerend tot WK3;
  • automatisch te bedienen (TipTronic);
  • toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Voor projecten waarbij deze eigenschappen vereist worden, zijn deze alternatieve uitvoeringen van de Corona CT 70 Accent uitermate geschikt. De kozijnen kunnen 30 minuten brandwerend worden uitgevoerd als aan de brandwerendheidseis EW30 voldaan moet worden. In projecten waar een brandscheiding of trappenhuis aanwezig is of waar anderszins sprake is van brandcompartimentering, kunnen deze uitvoeringen worden geplaatst, direct naast de kunststof uitvoeringen. Dit zonder enig verschil in vormgeving, kleur en afmetingen en zonder het gebruiksgemak en het comfort aan te tasten in vergelijking met de overige kozijnelementen in het project.

Kostenbesparing, aantrekkelijke prijzen, uitmuntende eigenschappen en uitgebreide mogelijkheden maken de Schüco Corona CT 70 Accent productlijn tot de ideale keuze voor de architect, bouwer en gebruiker in diverse marktsegmenten zoals utiliteits-, zorg-, school- en woningbouw, zowel in nieuwbouw als bij renovatie projecten.

 
Informatie aanvragen?

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie